The latest Comprehensive Plan meant for CyberGhost VPN Product review

Al achieved al beschouwen we deze addon en extensie als een pluspunt in deze CyberGhost evaluate. Zeker omdat beide gratis te installeren en gratis te gebruiken zijn.

Wees je er alleen wel bewust van dat deze toevoeging aan je browser je niet dezelfde full veiligheid en anonimiteit geeft van een volledige installatie. Andere besturingssystemen. Andere systemen waarop mensen vaak een VPN verbinding willen gebruiken zijn vaak Linux systemen.

  • Low-customary options
  • A VPN from ProtonMail
  • A rapid VPN in the usa, however a difficult recent past
  • A US-based mostly VPN with many complications
  • Help support

Linux kun je bijvoorbeeld installeren op een laptop of laptop or computer. Maar ook op meer exotische apparaten zoals de Raspberry Pi en verschillende andere systemen wordt Linux gebruikt als besturingssysteem.

The Steps

CyberGhost biedt als 1 van cyberghost 2016 review pcmag de weinige VPN vendors een erg goede mogelijkheid om de VPN eenvoudig werkzaam te krijgen op Linux apparatuur. Zo is het bijvoorbeeld ook erg gemakkelijk om satisfied Kodi of Openelec een verbinding te maken met een CyberGhost VPN server. Dit is ook 1 van de redenen dat CyberGhost one van de beste VPN’s voor Kodi in onze opinie. In het dashboard van jouw CyberGhost account op de web-site kun je namelijk configuratiebestanden aanmaken. Deze configuratiebestanden kunnen precise de goede instellingen inladen op het apparaat waarmee je de VPN verbinding wilt maken.

Descriptive VPN Comparison

Dit hebben ze heel slim en goed bedacht bij CyberGhost. Snelheid van CyberGhost servers. De snelheid van CyberGhost is sinds de laatste aanpassingen in het bedrijf verbeterd.

Customer Support

Er zijn meer servers more than de gehele wereld bijgekomen en de servers zijn ook allemaal bijgewerkt waardoor het allemaal veel sneller is geworden. Dit is echt merkbaar. Daarnaast is het free of charge abonnement van CyberGhost gestopt met bestaan.

Dit betekent dat er veel minder mensen gebruik maken van de servers van CyberGhost wat ook weer een positief result heeft op de snelheid en stabiliteit. De snelheden zijn in onze check dan ook echt goed gebleken. Standaard heeft onze verbinding 251,eight Mbps maximale obtain heeft en maximale upload van 37,2 Mbps.

Tijdens onze meerdere testverbindingen achieved CyberGhost zagen we zeer goede snelheden. Zo kwamen we gemiddeld uit op een downloadsnelheid van 131,4 Mbps en een upload van 32,two Mbps. Dit is vergeleken satisfied andere VPN aanbieders zeer goed te noemen. Privacy en beveiliging van CyberGhost.

Qua technische veiligheid is het goed geregeld bij CyberGhost. Standaard wordt het OpenVPN protocol gebruikt in de program van CyberGhost. Het OpenVPN protocol staat bekend als zeer veilig. En er wordt gebruik gemaakt van 256-bit AES encryptie. Niemand zou deze knowledge kunnen ontcijferen zonder wachtwoord.

De PTPP en L2TP standaard zijn ook te gebruiken, maar zijn minder veilig en moeten dus zoveel mogelijk vermeden worden wanneer je een VPN gebruikt voor je privateness. Het hoofdkantoor van CyberGhost bevindt zich in Roemenië. Hier zijn de regels omtrent het bewaren van data veel minder streng dan in vele andere landen in de wereld. Daarnaast geeft het bedrijf zelf aan om een zero-log plan te voeren, ze zeggen geen data te loggen waarmee kan worden na gegaan welke web-site een individu heeft bezocht. CyberGhost brengt eens in de zoveel tijd een “transparency report” uit waarin ze vertellen hoe vaak instanties persoonlijke gegevens hebben gevraagd. Dit gaat satisfied name om DMCA verzoeken en verzoeken van de politie.

Je vindt daar ook terug welke reactie ze standaard terug sturen naar de vragende partij. Het komt er in ieder geval op neer dat ze geen logs bijhouden en dus geen informatie kunnen delen. Daarnaast geven ze aan dat als bijvoorbeeld de Amerikaanse politie iets wilt weten dat ze dat by way of de Roemeense autoriteiten moeten regelen.